top of page
Search
  • Writer's pictureLinda

Get inspired to inspire others

Updated: Jul 2Welkom in mijn studio! Afgelopen nacht mocht ik voor leraren en ouders uit heel veel Latijns-Amerikaanse landen en zelfs uit Equatoriaal Guinea (Afrika) en Japan, spreken als coach en jongerenwerker.

In het kader van stap uit je comfortzone en doe wat God je te doen geeft ben ik ook zelf uitgestapt. En het mooie is dat God je niet laat zwemmen. Hij pakt je hand en helpt je. Laat je door Hem inspireren, waardoor je tot inspiratie kunt zijn voor velen.


Als jij een taak hebt, -voor een groep mensen staat op welke plek dan ook-, wees je dan bewust dat je bijdraagt aan hun ontwikkeling en persoonlijke groei. En vraag je af of je zelf voldoende toegerust bent, om zonder vooroordelen en zonder persoonlijke ballast, deze groep mensen ook te kunnen toerusten en te helpen in hun persoonlijke groei.


Laat je inspireren om anderen te inspireren.

Het is mijn grote wens dat iedereen in deze wereld zijn ware identiteit ontdekt.


* Weet wie je bent

* Weet wat je met je talenten kunt doen

* Weet waarom je bent geschapen

* Weet wat je de wereld te geven hebt


Je bent zo waardevol en noodzakelijk in deze wereld om een voorbeeld te zijn en om niet alleen jezelf maar ook andere mensen toe te rusten. Help de mensen in jouw groep, in jouw omgeving, ontdekken wie ze zijn, zodat ook zij hun talenten gaan benutten, en ook zij zich ook zullen gaan inzetten op de plaats waar zij zijn.


Wees een helder licht, een voorbeeld, een inspiratie!


Wil jij ook mensen inspireren maar vind je dat lastig? Heb je vaak het gevoel dat je tekortschiet? Mis je inspiratie? Mail jouw verhaal, jouw vragen, naar info@lindacoaching.net en vraag naar de mogelijkheden. Ik ben er om jou en/of je team een stapje op weg te helpen.

100 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page