Linda Augustinus
coaching & counseling

20210607_113926.jpg

Linda in het kort:

  • Coach in leiderschapsontwikkeling

  • HB en HSP guide/ondersteunende coach bij Insight; gifted people

  • Oprichter en voorzitter van het bestuur van stichting PURE Passion for Youth; 

  • 8 jaar als leidinggevende van afdeling projectmanagement en onderdeel van het MT gewerkt bij stichting World Servants; als onderdeel hiervan zowel binnen- als buitenland training en workshops gegeven aan partnerorganisaties en community leaders.

Woorden waarmee trainees en collega's Linda omschrijven:

Inspirerend, liefdevol, vol passie en geloof, toegewijd, empathisch luisterend, betrokken, doortastend, stimulerend, positief, volhardend

Vanuit jarenlange managementervaring, het zijn van voorzitter en heel veel verschillende leidinggevende taken in gemeentes, mocht ik veel leren en ontdekken over christelijk leiderschap. Daarin heb ik prachtige dingen mogen meemaken en mensen mogen zien groeien, maar ook heb ik veel moeite en uitdagingen gekend en dit tevens bij anderen gezien. 

Toegerust vanuit Gods woord deel ik daarom graag al mijn kennis en ervaring, inclusief de uitdagingen en de tools om die te overwinnen, met elke leider die vanuit geloof wil groeien en ontwikkelen in zijn of haar leiderschap.

 

 Ontwikkel jouw christelijk leiderschap:

  • Naar het voorbeeld van Jezus

  • Vanuit jouw identiteit in Christus

  • Inspireer jouw team of kerk, zodat ook zij groeien in hun identiteit en roeping en zo eveneens tot voorbeeld zullen zijn in hun omgeving.

 

Het oude is voorbij gegaan, het nieuwe is gekomen. Laat alle oude patronen en gewoonten achter je en ga leidinggeven zonder dat jouw verleden of onzekerheden jou en je team of kerk belemmeren.

 

Wil jij stappen maken in jouw leiderschap en antwoord krijgen op vragen als 'Hoe kan ik een goede leider zijn', 'Hoe kan ik leidinggeven aan zoveel verschillende soorten mensen' of 'Hoe voer ik een stevig gesprek op een opbouwende manier', neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via info@lindacoaching.net of stuur een appje naar +31 6 20088818.