top of page

Linda Augustinus
coaching & counseling

Linda_edited.jpg

"Met groot geloof en een grote passie en liefde voor God en mensen ben ik begonnen met coachen. Ik geloof dat God ons wil gebruiken als krachtige leiders die opstaan voor de bouw van Gods koninkrijk. Daarvoor is toerusting nodig en bewustwording over je identiteit in Christus. En dit begint bij persoonlijk leiderschap: De verantwoordelijkheid nemen voor het leiden van je eigen leven en het maken van bewuste keuzes die bijdragen aan persoonlijke groei, waarna je ook in staat zult zijn om anderen te leiden."

Kort iets over mij:

Ik ben getrouwd met Robert en trotse moeder van twee mooie kinderen. Ik vind het fijn om inspirerend, liefdevol, vol passie en geloof, toegewijd, empathisch luisterend, betrokken, stimulerend, positief en volhardend te zijn in alles wat ik doe. En daarin wil ik graag het grote voorbeeld van Jezus volgen en uitleven. 

Mijn achtergrond:

  • Coach in persoonlijk leiderschapsontwikkeling sinds 2021;

  • Oprichter, voorzitter bestuur en jongerenwerker van stichting PURE Passion for Youth; 

  • HB en HSP guide/ondersteunende coach bij Insight; gifted people

  • 15 jaar ervaring als projectmanager, leidinggevende en MT-lid bij stichting World Servants, waarbij ik o.a. in zowel binnen- als buitenland trainingen en workshops heb gegeven aan jongeren, partnerorganisaties en community leaders.

  • Meer dan 25 jaar ervaring in allerlei leidinggevende taken binnen verschillende kerkelijke gemeentes.

Contact
bottom of page