top of page
Search
  • Writer's pictureLinda

Leef zoals je bedoeld bent

Updated: Nov 2, 2021

Ben jij tevreden met jezelf? Stel dat je kon kiezen voor een 2.0 versie van jezelf. Zou je daar dan voor gaan? Welke dingen zouden dan anders aan je zijn: je gedrag, je uiterlijk of misschien wel allebei?

Van de week was het even een paar dagen zulk mooi weer, daar laad ik ontzettend van op. Het zonnetje, lekkere temperaturen, daardoor krijg ik zin in de dag. Echt, het geeft me energie! En weet je wat zo heerlijk is? Dat als je energie hebt en zin in de dag, je ook veel eerder besluit om "even iets voor jezelf te doen en te genieten van het moment".


Dus jawel, ik stapte op mijn motor die de hele regenachtige zomer binnen had gestaan en heb een mooie rit gemaakt. Wat woon ik eigenlijk in een prachtige omgeving, zo dichtbij huis. Een gevoel van vrijheid overviel me. Héérlijk! Ik had zin om à la Leonardo di Caprio mijn armen te spreiden en "I'm the queen of the world!" te roepen, zij het dat ik motor reed en het dan niet persé een goed idee is om je stuur los te laten en er een helm op je hoofd zit waardoor jij de enige bent die jezelf nogal hard hoort schreeuwen. Maar goed, je begrijpt me vast, het gevoel van vrijheid voelde fantastisch!


Eenmaal thuis vraag ik me af: Waarom doe ik dit niet vaker? Waarom neem ik niet sneller dat momentje voor mezelf, dat me zo'n vrij gevoel geeft, me echt even oplaadt, me nieuwe energie geeft?


Precies dat.


Zo vaak laat je je opslokken door alles wat er om je heen gebeurt, door je verplichtingen, de dagelijkse bezigheden. Terwijl als je even de momenten pakt voor jezelf, de energie weer volop stroomt, je nieuwe dingen aan kunt en je hoofd ruimte heeft om weer iets nieuws op te nemen.


Denk jij ook wel eens na over die vraag: Waarom doe ik niet al die dingen waarvan ik eigenlijk heel goed weet dat het me zou helpen? Waarom zit ik zo vast in die dagelijkse patronen? Wat zou ik graag een andere versie van mezelf uitvinden. Eén die geniet van de vrijheid die ze heeft en dat niet telkens opgeeft voor alle 'maar ik moet eerst nog....' Eén die op tijd haar grenzen aan geeft in plaats van iedereen er maar overheen laten walsen. Eén die altijd vriendelijk is en geen kort lontje heeft. Eén die altijd bruist van energie en leven in plaats van constant moe te zijn en geen fut meer hebben voor leuke dingen.


Verkoopt een online shop ook zoiets als een versie "Ik 2.0 "?


Nou nee.

En gelukkig maar, voeg ik er graag aan toe. Jij bent namelijk je unieke zelf! Niemand anders kan dat kopen. Een 2.0 versie van jezelf is iets wat jij zelf kunt ontwikkelen. Alles wat je nodig hebt is al onderdeel van jou of kun je jezelf aanleren. Met de juiste handvatten en oefeningen kun jij een nieuwe jij worden. Oftewel, gaan leven zoals je bedoeld bent. Een jij die grenzen aan geeft, die meer zelfvertrouwen heeft, die meer energie heeft, terwijl je toch ook dezelfde jij blijft. Maar dan een versie 2.0. Met nieuwe inzichten over jezelf en levend vanuit de juiste balans.


Wil jij die versie 2.0 worden? Wil jij het beste uit jezelf halen, en zo ook jouw mooie jij brengen in je relaties, je werk, je leven?

Dan wil ik je graag die handvatten geven die je daarbij nodig hebt.


Wacht niet langer maar meldt je aan voor een gratis kennismakingsgesprek om eens te praten over jouw wensen en verlangens. Dan gaan we samen ontdekken wat er voor nodig is om dat verlangen ook te kunnen gaan waar maken. Investeer in jezelf, want je doet er toe. Just believe in the beauty of your dreams.


Mail naar info@lindacoaching.net of kijk voor meer informatie op www.lindacoaching.net
85 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page