top of page
Search
  • Writer's pictureLinda

Wil je loslaten wat jou opbrandt

Updated: Jun 14, 2021

Huilbuilen, ongelooflijk moe, een lijf dat niet meer wil, constant hoofdpijn en elke prikkel is er een teveel. Het moment waarvan je dacht: 'Dit overkomt mij niet' is toch gekomen. Je hebt een burn-out. Wat nu?


Na maanden, misschien wel jaren lang rennen, doorgaan, taken oppakken, deadlines halen, je gezin runnen of op je tenen lopen om je studie te halen, is het nu op. Gewoon helemaal op. Je zit op de bank en kijkt uit het raam zonder iets te zien. Het is alsof je verdoofd bent en alles wat er om je heen gebeurt er niet meer toe doet. Je partner zegt iets tegen je, maar je hoort het niet. Je vriendin belt maar alleen de ringtone irriteert je al. De kinderen komen uit school en bij de eerste jengel schiet je uit je vel. Het korte lontje is veranderd in direct ontvlambaar. Hoe is het zover gekomen? Hoe kom je hier ooit weer uit?


Herkenbaar?


Tijd om even terug te gaan naar jou. Naar wie jij bent, waarom je denkt wat je denkt en doet wat je doet. Waar ben jij jezelf kwijt geraakt? Waarom wil je zo graag voldoen aan verwachtingen van anderen? Waarom ga je voor het uiterste om het voor iedereen perfect voor elkaar te hebben? Waarom... vergeet je jezelf?


Neem eens even de tijd om op te schrijven wat jou een glimlach geeft. Waar wordt je echt blij van? Waar kun jij normaalgesproken van genieten? Kleine en grote dingen, schrijf alles op. Van die ene wereldreis tot een kopje koffie in je tuin, alles mag. Droom eens weg en voel weer eens de warmte en blijdschap die deze genietmomentjes je kunnen geven.


Hoeveel van de dingen die je hebt opgeschreven heb jij de afgelopen jaren met aandacht gedaan? Voor hoeveel dingen heb jij de tijd genomen om er echt van te genieten?


Jij doet er toe. Jij mag er zijn, samen met jouw verlangens. Ga weer genieten van de dingen die op jouw lijstje staan. Begin daar. Ontdek weer waar jij blij van wordt. Geef aandacht aan de dingen die je misschien al tijden naast je neerlegt, maar die je juist energie geven als je het wel zou doen.


Het is nu tijd voor jou.


En als jij er aan toe bent om een volgende stap te zetten in jouw proces en er achter te komen waarom je leegloopt en hoe je weer vol energie in het leven kunt staan, dan ben ik er voor je. Ik wil graag naar je luisteren en met je oplopen en meedenken zodat je niet alles alleen hoeft uit te vinden.


Wil je weer lekker bruisen van de energie? Wil je weer blij kunnen zijn met de mooie dingen van het leven? Wil jij een nieuwe draad oppakken en loslaten wat jou heeft opgebrand? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan .60 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page